Goede Tijden, Slechte Tijden: verjaardagsfeest Julian is geen succes (video)

Goede Tijden, Slechte Tijden: verjaardagsfeest Julian is geen succes (video)

Donderdag 8 februari om 17:24

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: verjaardagsfeest Julian is geen succes (video) In Goede Tijden, Slechte Tijden is Julian jarig en hij wil dat dan ook groots vieren. Helaas blijkt iedereen al plannen te hebben en ziet het er naar uit dat hij zijn verjaardag moederziel alleen moet doorbrengen… Bekijk de beelden van GTST hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Jette van der Meij over heftige verhaallijn over parkinson GTST: 'Confronterend' (video) Bekijk deze video » Janine onthult de waarheid in Goede Tijden, Slechte Tijden: "Ik heb er echt spijt van" Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: vrijgezellenfeest Linda en Luuk loopt uit de hand (video) Bekijk deze video »
Serie :
Goede Tijden, Slechte Tijden: verjaardagsfeest Julian is geen succes (video)

In Goede Tijden, Slechte Tijden is Julian jarig en hij wil dat dan ook groots vieren. Helaas blijkt iedereen al plannen te hebben en ziet het er naar uit dat hij zijn verjaardag moederziel alleen moet doorbrengen…

Bekijk de beelden van GTST hierboven.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's