Caroline van der Plas loopt weg bij landbouwdebat: 'Hier ben ik niet van gediend' (video)

Caroline van der Plas loopt weg bij landbouwdebat: 'Hier ben ik niet van gediend' (video)

Donderdag 8 februari om 20:40

Caroline van der Plas heeft weer een rel te pakken. De BBB-leider is donderdagavond weggelopen bij een commissiedebat over tuinbouw, visserij, en biotechnologie nadat Tjeerd de Groot (D66) 'op een hele nare manier' iets tegen haar had gezegd.

Lees verder onder de video.

<em>Caroline van der Plas</em> loopt weg bij landbouwdebat: 'Hier ben ik niet van gediend' (video) Caroline van der Plas heeft weer een rel te pakken. De BBB-leider is donderdagavond weggelopen bij een commissiedebat over tuinbouw, visserij, en biotechnologie nadat Tjeerd de Groot (D66) 'op een hele nare manier' iets tegen haar had gezegd. Lees verder onder de video. Filmpjes"Ik verlaat de vergadering, want de heer De Groot zit me allerlei dingen toe te bijten, en ik vind het geen veilige werkomgeving", zei Van der Plas kort voordat ze opstond. Daarbij zei ze dat ze ook melding gaat maken bij de integriteitscommissie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Khalid & Sophie: 'Adviezen van Johan Remkes grotendeels overgenomen door kabinet' (video) Bekijk deze video » Tjeerd de Groot in Op1 over landbouwcrisis: 'We kunnen niet blijven doormodderen' Bekijk deze video » Johan Derksen over Kamerlid Tjeerd de Groot: ''een ramp voor Nederland'' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Politiek :

Filmpjes
"Ik verlaat de vergadering, want de heer De Groot zit me allerlei dingen toe te bijten, en ik vind het geen veilige werkomgeving", zei Van der Plas kort voordat ze opstond. Daarbij zei ze dat ze ook melding gaat maken bij de integriteitscommissie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's