Lang Leve de Liefde: Marelva is creatief bezig geweest en ondervraagt date (video)

Lang Leve de Liefde: Marelva is creatief bezig geweest en ondervraagt date (video)

Vrijdag 9 februari om 15:52

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Marelva is creatief bezig geweest en ondervraagt date (video) Voor haar komst naar de Lang Leve de Liefde-villa is Marelva lekker bezig geweest en heeft een heel moodboard in elkaar geknutseld wat over haarzelf gaat. Charles moet doormiddel van dit moodboard erachter komen van welk eiland Marelva komt. Dat lukt niet, maar dat ligt niet aan Charles... Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: tweelingbroers Jacco en Nick samen opzoek naar de liefde Bekijk deze video » In Lang Leve de Liefde slooft gespierde Sieb zich uit voor Suus: "Jezus jij bent echt gek" Bekijk deze video » Felle Marelva in Lang Leve de Liefde: 'Het interesseert je niet wat mijn antwoorden zijn' Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Marelva is creatief bezig geweest en ondervraagt date (video)

Voor haar komst naar de Lang Leve de Liefde-villa is Marelva lekker bezig geweest en heeft een heel moodboard in elkaar geknutseld wat over haarzelf gaat. Charles moet doormiddel van dit moodboard erachter komen van welk eiland Marelva komt. Dat lukt niet, maar dat ligt niet aan Charles...

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's