In Lang Leve de Liefde slooft gespierde Sieb zich uit voor Suus: "Jezus jij bent echt gek"

In Lang Leve de Liefde slooft gespierde Sieb zich uit voor Suus: "Jezus jij bent echt gek"

Donderdag 8 februari om 11:44

In Lang Leve de Liefde gaat Sieb zijn date Suus een training geven. Daarbij slooft de gespierde Sieb zich uit en neemt haar op zijn schouders. Past dat wel met dat lage plafond? Dat past en hij begint te squatten. "Jezus jij bent echt gek", aldus Suus.

Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder

In <em>Lang Leve de Liefde</em> slooft gespierde Sieb zich uit voor Suus: &quot;Jezus jij bent echt gek&quot; In Lang Leve de Liefde gaat Sieb zijn date Suus een training geven. Daarbij slooft de gespierde Sieb zich uit en neemt haar op zijn schouders. Past dat wel met dat lage plafond? Dat past en hij begint te squatten. "Jezus jij bent echt gek", aldus Suus. Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Doe het lekker zelf dan!' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: tweelingbroers Jacco en Nick samen opzoek naar de liefde Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: wie kwam Kimberly naakt tegen in de wellness? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's