Heftige keuze voor No Way Back-kandidaten: 'Natte kleren of geen eten' (video)

Heftige keuze voor No Way Back-kandidaten: 'Natte kleren of geen eten' (video)

Heftige keuze voor <em>No Way Back</em>-kandidaten: 'Natte kleren of geen eten' (video) De tijd tikt tijdens de laatste opdracht in No Way Back. Wanneer het niet lukt om met een touw alle tassen droog over te brengen moeten de kandidaten, omwille van de tijd, alsnog een nat pak halen. Ze worden voor een heftige keuze gesteld. No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv. Zondag in No Way Back: wie mag er op het vlot slapen na uren peddelen? Bekijk deze video » Deelnemers No Way Back moeten ijskoude nacht in bootje doorbrengen Bekijk deze video » No Way Back gemist? Heftige indianenbrug niet voor iedereen weggelegd Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De tijd tikt tijdens de laatste opdracht in No Way Back. Wanneer het niet lukt om met een touw alle tassen droog over te brengen moeten de kandidaten, omwille van de tijd, alsnog een nat pak halen. Ze worden voor een heftige keuze gesteld.

No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's