René van der Gijp legt uit in Vandaag Inside: 'Dit is hoe je niks doet' (video)

René van der Gijp legt uit in Vandaag Inside: 'Dit is hoe je niks doet' (video)

Zaterdag 10 februari om 12:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp legt uit in <em>Vandaag Inside</em>: 'Dit is hoe je niks doet' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Uit onderzoek blijkt dat we in Nederland erg goed zijn in niksen. René van der Gijp is hier een uitstekend voorbeeld van, en doet de cursus live op televisie. '...En dan vallen mijn oogjes dicht.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Uit onderzoek blijkt dat we in Nederland erg goed zijn in niksen. René van der Gijp is hier een uitstekend voorbeeld van, en doet de cursus live op televisie. '...En dan vallen mijn oogjes dicht.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's