Merel Ek en Dilan Yeşilgöz botsen opnieuw: 'Dit is heel flauw' (video)

Merel Ek en Dilan Yeşilgöz botsen opnieuw: 'Dit is heel flauw' (video)

Zaterdag 10 februari om 11:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Merel Ek en <em>Dilan Yeşilgöz</em> botsen opnieuw: 'Dit is heel flauw' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De Vandaag Inside-tafel krijgt beelden te zien waarin het er opnieuw botst tussen Merel Ek en Dilan Yeşilgöz. Het gesprek gaat over de formatie, en omdat Yeşilgöz over dat onderwerp niet wil spreken, levert dat wederom irritatie op. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

De Vandaag Inside-tafel krijgt beelden te zien waarin het er opnieuw botst tussen Merel Ek en Dilan Yeşilgöz. Het gesprek gaat over de formatie, en omdat Yeşilgöz over dat onderwerp niet wil spreken, levert dat wederom irritatie op.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's