Vanavond in Praat Nederlands Met Me: wat betekent de eggplant emoji ook al weer?

Vanavond in Praat Nederlands Met Me: wat betekent de eggplant emoji ook al weer?

Vanavond in <em>Praat Nederlands Met Me</em>: wat betekent de <em>eggplant</em> emoji ook al weer? Praat Nederlands Met Me gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Videoland en Gids.tv. In Praat Nederlands Met Me doen de kandidaten een rondje herken de emoji's. De symbooltjes zijn soms moeilijk te interpreteren als je ze stuurt in een gesprek, maar hoe makkelijk kun je een titel van een tv-programma ermee ontrafelen. Test het zaterdagavond in Praat Nederlands Met Me! De quiz Praat Nederlands Met Me is wekelijks om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Praat Nederlands Met Me terugkijken bij Gids.tv. Praat Nederlands Met Me gemist? Eveline Stallaart vertelt wat 'afgewerkt' volgens haar betekent Bekijk deze video » Praat Nederlands Met Me: Nabil Aoulad Ayad kon niet overweg met ex-schoonvader! Bekijk deze video » Tina de Bruin in Praat Nederlands Met Me: "Vrouwen gaan vreemd" Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Praat Nederlands Met Me: wat betekent de eggplant emoji ook al weer?
Zaterdag 10 februari om 17:48

Praat Nederlands Met Me gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Videoland en Gids.tv.

In Praat Nederlands Met Me doen de kandidaten een rondje herken de emoji's. De symbooltjes zijn soms moeilijk te interpreteren als je ze stuurt in een gesprek, maar hoe makkelijk kun je een titel van een tv-programma ermee ontrafelen. Test het zaterdagavond in Praat Nederlands Met Me!

De quiz Praat Nederlands Met Me is wekelijks om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Praat Nederlands Met Me terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's