Tina de Bruin in Praat Nederlands Met Me: "Vrouwen gaan vreemd"

Tina de Bruin in Praat Nederlands Met Me: "Vrouwen gaan vreemd"

Zondag 28 januari om 14:07

De panels van Praat Nederlands Met Me krijgen weer een liedje voorgeschoteld waarvan ze de volgende zin van een lied moeten raden. Dit keer een nummer over een vrouw die vreemdgaat. Volgens Tina de Bruin zijn vrouwen verschrikkelijk en zijn mannen engeltjes. 

Bekijk het fragment hieronder.

Tina de Bruin in <em>Praat Nederlands Met Me</em>: &quot;Vrouwen gaan vreemd&quot; De panels van Praat Nederlands Met Me krijgen weer een liedje voorgeschoteld waarvan ze de volgende zin van een lied moeten raden. Dit keer een nummer over een vrouw die vreemdgaat. Volgens Tina de Bruin zijn vrouwen verschrikkelijk en zijn mannen engeltjes.  Bekijk het fragment hieronder. Praat Nederlands met me is elke zaterdag om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Praat Nederlands met me terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Praat Nederlands Met Me gemist? Eveline Stallaart vertelt wat 'afgewerkt' volgens haar betekent Bekijk deze video » Praat Nederlands Met Me: Nabil Aoulad Ayad kon niet overweg met ex-schoonvader! Bekijk deze video »
TV :
Tina de Bruin in Praat Nederlands Met Me: "Vrouwen gaan vreemd"

Praat Nederlands met me is elke zaterdag om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Praat Nederlands met me terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's