Las Vegas bereidt zich voor op Super Bowl 2024, bekijk de beelden

Las Vegas bereidt zich voor op Super Bowl 2024, bekijk de beelden

Las Vegas bereidt zich voor op <em>Super Bowl 2024</em>, bekijk de beelden Tijdens de Super Bowl 2024 zal niemand minder dan Usher het halftime-optreden verzorgen, en net als voorgaande jaren belooft dat ook dit jaar weer een groots spektakel te worden. UsherShownieuws vertelt in de bovenstaande video over Usher zijn optreden tijdens de Super Bowl en in het X-bericht hieronder zien we hoe Las Vegas zich voorbereidt op het grootse spektakel. Zie het X-bericht hieronder. Super Bowl 2024 is in de nacht van zondag 11 februari op maandag 12 februari vanaf 00.30 uur Nederlandse tijd live te zien op ESPN en ESPN 4. De hoogtepunten van de Super Bowl vind je maandag hier bij Gids.tv. Super Bowl 58 Las Vegas Allegiant Stadium Sphere Las Vegas#chiefs #chiefsfans #chiefskingdom #kansascitychiefs #superbowl #superbowl2024 #superbowl58 #lasvegas #vegas #allegiantstadium #spherelasvegas #NFLTwitter pic.twitter.com/D0xFDvpSwT— Gary Vass (@garyvass23) February 11, 2024
TV :
Las Vegas bereidt zich voor op Super Bowl 2024, bekijk de beelden
Zondag 11 februari om 09:24

Tijdens de Super Bowl 2024 zal niemand minder dan Usher het halftime-optreden verzorgen, en net als voorgaande jaren belooft dat ook dit jaar weer een groots spektakel te worden.

Usher
Shownieuws vertelt in de bovenstaande video over Usher zijn optreden tijdens de Super Bowl en in het X-bericht hieronder zien we hoe Las Vegas zich voorbereidt op het grootse spektakel. Zie het X-bericht hieronder.

Super Bowl 2024 is in de nacht van zondag 11 februari op maandag 12 februari vanaf 00.30 uur Nederlandse tijd live te zien op ESPN en ESPN 4. De hoogtepunten van de Super Bowl vind je maandag hier bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's