Geobsedeerde André van Duin dwingt Dennis drie cakepops te plaatsen (HHB)

Geobsedeerde André van Duin dwingt Dennis drie cakepops te plaatsen (HHB)

Geobsedeerde <em>André van Duin</em> dwingt <em>Dennis</em> drie cakepops te plaatsen (<em>HHB</em>) Gisteren zagen we weer een leuke aflevering van Heel Holland Bakt. André van Duin helpt graag de kandidaten in de baktent. Zo ook Dennis kan gebruikmaken van Van Duins hulp. De comedian zegt stellig dat alles altijd in een drietal moet. "Vier is altijd één teveel. Altijd alles drie doen. In de vensterbank, drie vaasjes. Op de schoorsteen, drie dingen", vertelt hij aan Dennis. Dennis twijfelt geen moment en luistert direct naar André. Bekijk het fragment hieronder. Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Bekijk ook Thema Heel Holland bakt is zondag Carnaval: maar wat zijn nonnevotten? Bekijk deze video » Wildebras maakt grote fout in Doorbakken: "Oh manneke toch" Bekijk deze video »
Maandag 12 februari om 11:58

Gisteren zagen we weer een leuke aflevering van Heel Holland Bakt. André van Duin helpt graag de kandidaten in de baktent. Zo ook Dennis kan gebruikmaken van Van Duins hulp. De comedian zegt stellig dat alles altijd in een drietal moet. "Vier is altijd één teveel. Altijd alles drie doen. In de vensterbank, drie vaasjes. Op de schoorsteen, drie dingen", vertelt hij aan Dennis. Dennis twijfelt geen moment en luistert direct naar André. Bekijk het fragment hieronder.

Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's