Wildebras maakt grote fout in Doorbakken: "Oh manneke toch"

Wildebras maakt grote fout in Doorbakken: "Oh manneke toch"

<em>Wildebras</em> maakt grote fout in <em>Doorbakken</em>: &quot;Oh manneke toch&quot; Robèrt van Beckhoven schrikt van de verkeerde actie die Wildebras maakt. Hij gooit namelijk een beetje citroen erbij. Robèrt kan het niet geloven en zegt: "Oh manneke toch." Als dat maar goed komt... Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is vanaf 28 januari elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Kijk Doorbakken op NPO Start. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Bekijk ook Irene Moors maakt een Bossche Bol in Doorbakken: "Wat een lelijk drolletje" Bekijk deze video » Zien: Rick Paul van Mulligen stuntelt met Bossche bollen in Doorbakken (video) Bekijk deze video »
Zondag 11 februari om 14:35

Robèrt van Beckhoven schrikt van de verkeerde actie die Wildebras maakt. Hij gooit namelijk een beetje citroen erbij. Robèrt kan het niet geloven en zegt: "Oh manneke toch." Als dat maar goed komt...

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is vanaf 28 januari elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Kijk Doorbakken op NPO Start.

Actuele video's

Meer actuele video's