ZIEN: Jim Bakkum speelt René Muthert in dramaserie PATTY

ZIEN: Jim Bakkum speelt René Muthert in dramaserie PATTY

ZIEN: <em>Jim Bakkum</em> speelt René Muthert in dramaserie <em>PATTY</em> Aanstaande zondag is de dramaserie PATTY dan eindelijk te zien op Videoland. Jim Bakkum deelt maandag een video op Instagram waarbij hij vermeldt René Muthert, de partner van Patty Brard, te spelen. Bekijk Jim Bakkum als René hieronder. DivaIn deze Videoland-serie worden we meegenomen in het turbulente leven van de showbizzdiva Patty Brard. Actrices Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven kruipen in de huid van Patty in verschillende fases van haar leven. PATTY is vanaf 18 februari te zien op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) Bekijk ook Patty Brard mega trots op eigen serie: "Een serie terwijl ik nog leef" Bekijk deze video » Geen excuses van Anouk na grote ophef: "Vandaag gaan we verder" (video) Bekijk deze video »
Monday 12 February om 14:05

Aanstaande zondag is de dramaserie PATTY dan eindelijk te zien op Videoland. Jim Bakkum deelt maandag een video op Instagram waarbij hij vermeldt René Muthert, de partner van Patty Brard, te spelen. Bekijk Jim Bakkum als René hieronder.

Diva
In deze Videoland-serie worden we meegenomen in het turbulente leven van de showbizzdiva Patty Brard. Actrices Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven kruipen in de huid van Patty in verschillende fases van haar leven.

PATTY is vanaf 18 februari te zien op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's