Teun Kuilboer maakt grap op Sleepers-filmset, bekijk de video

Teun Kuilboer maakt grap op Sleepers-filmset, bekijk de video

Teun Kuilboer maakt grap op <em>Sleepers</em>-filmset, bekijk de video Teun Kuilboer, die Willem speelt in de serie Sleepers, maakt een grap op de set van de serie. De acteur wordt weggesleept door de politie en Teun zegt in de camera: "Slepers." De volgers van de Instagrampagina kunnen wel lachen om de grap van Teun. Bekijk de beelden hieronder. De eerste twee seizoen van Sleepers zijn te zien op Videoland. Het derde seizoen van Sleepers wordt in het najaar verwacht. Bekijk ook de trailer van Sleepers seizoen 2. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Bekijk ook Sleepers-acteurs over tweede seizoen: "Alles valt uit elkaar" (video) Bekijk deze video » Acteurs over derde seizoen Sleepers: 'Leven van alle karakters staat op het spel' (video) Bekijk deze video »

Teun Kuilboer, die Willem speelt in de serie Sleepers, maakt een grap op de set van de serie. De acteur wordt weggesleept door de politie en Teun zegt in de camera: "Slepers." De volgers van de Instagrampagina kunnen wel lachen om de grap van Teun. Bekijk de beelden hieronder.

De eerste twee seizoen van Sleepers zijn te zien op Videoland. Het derde seizoen van Sleepers wordt in het najaar verwacht. Bekijk ook de trailer van Sleepers seizoen 2.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV