'Johan Derksen, is het verantwoord dat jij 's nachts nog uren naar huis rijdt?' (Vandaag Inside)

'Johan Derksen, is het verantwoord dat jij 's nachts nog uren naar huis rijdt?' (Vandaag Inside)

Dinsdag 13 februari om 09:13

Johan Derksen laat zich meestal naar huis chauffeuren na afloop van Vandaag Inside maar maandagavond reed hij zelf: 'Is dat ok, is dat verantwoord?', vraagt Wilfred Genee zich af.

'Borden niet meer lezen'
Daar hoeft hij zich geen zorgen om te maken want: 'Ik ben net goedgekeurd en ik heb een bril voor in de auto. Met mijn rechteroog kan ik de ANWB-borden niet meer lezen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

'Johan Derksen, is het verantwoord dat jij 's nachts nog uren naar huis rijdt?' (Vandaag Inside) Johan Derksen laat zich meestal naar huis chauffeuren na afloop van Vandaag Inside maar maandagavond reed hij zelf: 'Is dat ok, is dat verantwoord?', vraagt Wilfred Genee zich af. 'Borden niet meer lezen'Daar hoeft hij zich geen zorgen om te maken want: 'Ik ben net goedgekeurd en ik heb een bril voor in de auto. Met mijn rechteroog kan ik de ANWB-borden niet meer lezen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's