Özcan Akyol sprak Matthijs van Nieuwkerk: 'Die zit in zak en as' (Vandaag Inside)

Özcan Akyol sprak Matthijs van Nieuwkerk: 'Die zit in zak en as' (Vandaag Inside)

Dinsdag 13 februari om 08:17

Özcan Akyol is en blijft een vriend van Matthijs van Nieuwkerk maar zet wel zijn vraagtekens bij wat er precies gebeurd zou zijn achter de schermen bij De Wereld Draait Door. Hoe is het contact tussen de twee momenteel? 'Hij is in Parijs en ik heb hem wel gesproken. Ik heb zijn vrouw ook gesproken', vertelt hij bij Vandaag Inside.

'Matthijs zit in zak en as'
Gaat alles goed daar, vraagt Wilfred Genee zich vervolgens af. 'Alles is natuurlijk niet goed. Hoe denk je dat het voor jou zou zijn? Hij zit in zak en as.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Özcan Akyol sprak Matthijs van Nieuwkerk: 'Die zit in zak en as' (<em>Vandaag Inside</em>) Özcan Akyol is en blijft een vriend van Matthijs van Nieuwkerk maar zet wel zijn vraagtekens bij wat er precies gebeurd zou zijn achter de schermen bij De Wereld Draait Door. Hoe is het contact tussen de twee momenteel? 'Hij is in Parijs en ik heb hem wel gesproken. Ik heb zijn vrouw ook gesproken', vertelt hij bij Vandaag Inside. 'Matthijs zit in zak en as'Gaat alles goed daar, vraagt Wilfred Genee zich vervolgens af. 'Alles is natuurlijk niet goed. Hoe denk je dat het voor jou zou zijn? Hij zit in zak en as.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: wat vindt Özcan Akyol van de brief van Matthijs van Nieuwkerk? Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's