Vandaag Inside: wat vindt Özcan Akyol van de brief van Matthijs van Nieuwkerk?

Vandaag Inside: wat vindt Özcan Akyol van de brief van Matthijs van Nieuwkerk?

Woensdag 7 februari om 08:21

Özcan Akyol staat, naast zijn werk als columnist en opiniemaker, tegenwoordig ook bekend als een goede vriend van Matthijs van Nieuwkerk. Na de nieuwe mediastorm rondom de DWDD-presentator wegens grensoverschrijdend gedrag willen de heren van Vandaag Inside natuurlijk weten wat Eus van de veelbesproken brief van Matthijs vond. En is er misschien meer gebeurd dan alleen wat geschreeuw achter de schermen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: wat vindt <em>Özcan Akyol</em> van de brief van Matthijs van Nieuwkerk? Özcan Akyol staat, naast zijn werk als columnist en opiniemaker, tegenwoordig ook bekend als een goede vriend van Matthijs van Nieuwkerk. Na de nieuwe mediastorm rondom de DWDD-presentator wegens grensoverschrijdend gedrag willen de heren van Vandaag Inside natuurlijk weten wat Eus van de veelbesproken brief van Matthijs vond. En is er misschien meer gebeurd dan alleen wat geschreeuw achter de schermen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's