Lang Leve de Liefde: dodelijke allergie voor pinda's kost date 'bijna het leven'

Lang Leve de Liefde: dodelijke allergie voor pinda's kost date 'bijna het leven'

<em>Lang Leve de Liefde</em>: <em>dodelijke allergie</em> voor <em>pinda's</em> kost date 'bijna het leven' In Lang Leve de Liefde zien we Réza en haar date. Haar date heeft een dodelijke allergie voor pinda's en vertelt dat direct aan haar. Ze krijgt er aparte gedachtes van: "Dus als ik van je af wil, moet ik ergens pinda's in gooien", zegt Réza grappend. Of haar date deze grap ook leuk vindt... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Marelva is creatief bezig geweest en ondervraagt date (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Hier gaat je de broek van uitvallen' Bekijk deze video »
Dinsdag 13 februari om 09:48

In Lang Leve de Liefde zien we Réza en haar date. Haar date heeft een dodelijke allergie voor pinda's en vertelt dat direct aan haar. Ze krijgt er aparte gedachtes van: "Dus als ik van je af wil, moet ik ergens pinda's in gooien", zegt Réza grappend. Of haar date deze grap ook leuk vindt... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's