Kijkers Met Het Mes Op Tafel! lovend op X over debuut Sjoerd van Ramshorst

Kijkers Met Het Mes Op Tafel! lovend op X over debuut Sjoerd van Ramshorst

Kijkers <em>Met Het Mes Op Tafel!</em> lovend op X over debuut <em>Sjoerd van Ramshorst</em> Zie boven een fragment uit Shownieuws van Met Het Mes Op Tafel! uit 2019 met Herman van de Zandt en Joost Prinsen Maandag 12 februari maakte Sjoerd van Ramshorst zijn debuut als presentator van de populaire bluf- en kennisquiz Met Het Mes Op Tafel! . De kijkers laten op X weten wat ze van zijn optreden vinden. De meesten zijn lovend. Bekijk een greep uit de reacties hieronder: Leuk! Beginnen aan de bar! Weer ns wat anders. En wat doet Sjoerd het goed! Moet er nog n beetje inkomen maar wat n leuke opvolger van Herman. #methetmesoptafel— BV (@bsn061) February 12, 2024 Ff wennen voor Sjoerd, komt goed. Gelukkig niet meer die rare stemverheffingen (MILOU FRENKEN!!); ‘waar hebben jullie zin in? Muziek!’, en ALTIJD die herhaling van antwoord 1 #methetmesoptafel— Gerhard Jeltes (@gerhard_jeltes) February 12, 2024 Goed gedaan Sjoerd!! Als een vis in het water, alsof je dit al jaren heb gedaan. Welkom Sjoerd bij #MetHetMesOpTafel Goede keuze @OmroepMAX !— Marina Huisman מרינה I ❤️ ✡️ ✝️?? (@MCJHuisman) February 12, 2024 Leuke winnaar. En Sjoerd deed het best goed. #methetmesoptafel— ron keijzer (@billabong44) February 12, 2024 Het nieuwe seizoen van Met het mes op tafel is vanaf 12 februari van maandag tot en met donderdag om 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Met het mes op tafel terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Met het mes op tafel: Herman van der Zandt geeft stokje door aan Sjoerd van Ramshorst Bekijk deze video » Nieuw seizoen Met Het Mes Op Tafel met nieuwe presentator Sjoerd van Ramshorst in nieuw pak Bekijk deze video » Sportjournaal-presentator helpt Gerard Joling met nieuwe hit!? 'Altijd vrijgezel' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 13 februari om 14:07

Zie boven een fragment uit Shownieuws van Met Het Mes Op Tafel! uit 2019 met Herman van de Zandt en Joost Prinsen

Maandag 12 februari maakte Sjoerd van Ramshorst zijn debuut als presentator van de populaire bluf- en kennisquiz Met Het Mes Op Tafel! . De kijkers laten op X weten wat ze van zijn optreden vinden. De meesten zijn lovend.

Bekijk een greep uit de reacties hieronder:

Het nieuwe seizoen van Met het mes op tafel is vanaf 12 februari van maandag tot en met donderdag om 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Met het mes op tafel terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's