Sportjournaal-presentator helpt Gerard Joling met nieuwe hit!? 'Altijd vrijgezel'

Sportjournaal-presentator helpt Gerard Joling met nieuwe hit!? 'Altijd vrijgezel'

Maandag 13 november 2023 om 21:00

Sommige mensen hebben vele talenten en dat bewijst Sjoerd van Ramshorst maar eens. De presentator van de NOS is ook een echte tekstenschrijver in de muziek! Samen met Gerard Joling klimt hij in de pen om een echte hit te maken. Met het nummer 'Altijd vrijgezel' hoopt het wat aparte duo voor een echte partyknaller!

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Sportjournaal-presentator helpt <em>Gerard Joling</em> met nieuwe hit!? 'Altijd vrijgezel' Sommige mensen hebben vele talenten en dat bewijst Sjoerd van Ramshorst maar eens. De presentator van de NOS is ook een echte tekstenschrijver in de muziek! Samen met Gerard Joling klimt hij in de pen om een echte hit te maken. Met het nummer 'Altijd vrijgezel' hoopt het wat aparte duo voor een echte partyknaller! Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Shownieuws bij opnames Gerard Jolings nieuwe single 'Altijd vrijgezel' Bekijk deze video » Gerard, Ruben en Chantal zingen medley uit 1983 in Oh, Wat Een Jaar! Bekijk deze video » Gerard Joling daagt Rico Verhoeven uit: "Wel in glitterpak en 'Maak me Gek'" Bekijk deze video » Chantal, Gerard en Ruben zingen fantastische medley uit 1975 in Oh, Wat Een Jaar! Bekijk deze video » Oh, Wat een Jaar! gemist? Raad iconische geluiden uit 1975 met Ruben Nicolai en Gerard Joling Bekijk deze video » Het Eurovisie Songfestival 2024: wordt het Nick Schilder of Gerard Joling? (video) Bekijk deze video » Gerard Joling wil verhuizen met Timmermans aan de macht: ‘Land gaat naar de klote!’ (Beau) Bekijk deze video » Verspreekt Ruben Nicolai zich over deelnemende BN'er in The Masked Singer? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Mysterie in The Masked Singer: waarom zijn de ogen van Gerard Joling zo blauw? Bekijk deze video » Monica Geuze scheldt Loretta Schrijver uit: "Je hebt niks aan die ouwe tang" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Sportjournaal-presentator helpt Gerard Joling met nieuwe hit!? 'Altijd vrijgezel'

Actuele video's

Meer actuele video's