Chaos in Den Haag: formerende partijen ruziën urenlang tijdens Kamerdebat (video)

Chaos in Den Haag: formerende partijen ruziën urenlang tijdens Kamerdebat (video)

Woensdag 14 februari om 18:28

Chaos in Den Haag: formerende partijen ruziën urenlang tijdens <em>Kamerdebat</em> (video) Caroline van der Plas haalt uit naar Pieter Omtzigt, 'Geen sorry gehoord' (video) Bekijk deze video » Geert Woensdag ging de Tweede Kamer in debat over de ontstane politieke situatie rondom de formatie. Het was ouderwets ongezellig in Den Haag: de formerende partijen vlogen elkaar veelvuldig in de haren. FormatieDe afgelopen maanden gingen PVV, VVD, NSC en BBB met elkaar in gesprek over het vormen van een nieuw kabinet. Vorige week stapte Pieter Omtzigt op en sindsdien is er een impasse ontstaan. Vandaag spraken partijen, samen met de rest van de Kamer, tijdens een Kamerdebat. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Pieter Omtzigt: 'Ik ben topfit' (video) Bekijk deze video » Job Knoester: 'Als je niks kan dan ga je in de politiek' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Geert Wilders draagt Kim Putters voor als nieuwe informateur en steigt in peilingen Bekijk deze video »
Politiek :
Chaos in Den Haag: formerende partijen ruziën urenlang tijdens Kamerdebat (video)

Woensdag ging de Tweede Kamer in debat over de ontstane politieke situatie rondom de formatie. Het was ouderwets ongezellig in Den Haag: de formerende partijen vlogen elkaar veelvuldig in de haren.

Formatie
De afgelopen maanden gingen PVV, VVD, NSC en BBB met elkaar in gesprek over het vormen van een nieuw kabinet. Vorige week stapte Pieter Omtzigt op en sindsdien is er een impasse ontstaan. Vandaag spraken partijen, samen met de rest van de Kamer, tijdens een Kamerdebat.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's