Job Knoester: 'Als je niks kan dan ga je in de politiek' (Vandaag Inside)

Job Knoester: 'Als je niks kan dan ga je in de politiek' (Vandaag Inside)

Woensdag 14 februari om 08:16

De mislukte formatiegesprekken zorgen er momenteel voor dat de Nederlanders nóg minder vertrouwen in de politiek hebben dan ze daarvoor al hadden. Strafrechtadvocaat Job Knoester vindt dat de betreffende politici zich moeten schamen: 'Het is afschuwelijk slecht. De knuppels gaan in de politiek. Als je niks kan ga je in de politiek, dat beeld gaat nu ontstaan. De toppers gaan het bedrijfsleven in.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 13 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Job Knoester: 'Als je niks kan dan ga je in de politiek' (<em>Vandaag Inside</em>) De mislukte formatiegesprekken zorgen er momenteel voor dat de Nederlanders nóg minder vertrouwen in de politiek hebben dan ze daarvoor al hadden. Strafrechtadvocaat Job Knoester vindt dat de betreffende politici zich moeten schamen: 'Het is afschuwelijk slecht. De knuppels gaan in de politiek. Als je niks kan ga je in de politiek, dat beeld gaat nu ontstaan. De toppers gaan het bedrijfsleven in.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 13 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's