Dennis Schouten deelt euthanasiewens in Roddelpraat: 'Ik wil stoppen met leven' (video)

Dennis Schouten deelt euthanasiewens in Roddelpraat: 'Ik wil stoppen met leven' (video)

Woensdag 14 februari om 22:14

Dennis Schouten (28) brengt op 2 april een boek uit waarin hij spreekt over zijn wens om niet meer te leven. Vandaag gaf hij een eerste toelichting in Roddelpraat en op Instagram. 'Op papier heb ik een ontzettend goed leven, maar in de praktijk voel ik mij zelden gelukkig.'

Denk je aan zelfdoding?
Neem dan 24/7 gratis en anoniem contact op met 0800-0113 of chat op 113.nl

Lees verder onder de video.

Dennis Schouten deelt euthanasiewens in <em>Roddelpraat</em>: 'Ik wil stoppen met leven' (video) Dennis Schouten (28) brengt op 2 april een boek uit waarin hij spreekt over zijn wens om niet meer te leven. Vandaag gaf hij een eerste toelichting in Roddelpraat en op Instagram. 'Op papier heb ik een ontzettend goed leven, maar in de praktijk voel ik mij zelden gelukkig.' Denk je aan zelfdoding?Neem dan 24/7 gratis en anoniem contact op met 0800-0113 of chat op 113.nl Lees verder onder de video. EuthanasieDennis heeft naar eigen zeggen alles geprobeerd: medicatie, psychologen en een verhuizing, maar niets heeft geholpen. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat ze daar weinig voor hem kunnen doen, omdat hem lichamelijk niets lijkt te mankeren. 'Aannemelijk is dat jarenlang experimenteren met medicatie in mijn pubertijd bepaalde dingen in mijn hoofd hebben beschadigd, ik heb me er ondertussen bij neergelegd.' Schouten geeft in bovenstaande uitzending van Roddelpraat aan dat hij voorlopig nog wil blijven leven om zijn omgeving goed achter te laten. Bekijk de uitzending van Roddelpraat met Dennis Schouten en Jan Roos hierboven. De uitzending opent met het verhaal van Schouten. Schokkend! Vader Saskia Noort in ziekenhuis na knokpartij met neef Jan Roos Bekijk deze video » Nicol Kremers in RoddelPraat over mishandeling Peter Gillis: 'Hij moet de gevangenis in' Bekijk deze video » Dennis Schouten en Jan Roos slopen Limburg: 'Achterlijke mensen, vervelende katholieken' (Roddelpraat) Bekijk deze video »
TV :
Dennis Schouten deelt euthanasiewens in Roddelpraat: 'Ik wil stoppen met leven' (video)

Euthanasie
Dennis heeft naar eigen zeggen alles geprobeerd: medicatie, psychologen en een verhuizing, maar niets heeft geholpen. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat ze daar weinig voor hem kunnen doen, omdat hem lichamelijk niets lijkt te mankeren. 'Aannemelijk is dat jarenlang experimenteren met medicatie in mijn pubertijd bepaalde dingen in mijn hoofd hebben beschadigd, ik heb me er ondertussen bij neergelegd.' Schouten geeft in bovenstaande uitzending van Roddelpraat aan dat hij voorlopig nog wil blijven leven om zijn omgeving goed achter te laten.

Bekijk de uitzending van Roddelpraat met Dennis Schouten en Jan Roos hierboven. De uitzending opent met het verhaal van Schouten.

Actuele video's

Meer actuele video's