Merel Ek krijgt van René in Vandaag Inside 'passend' kado mee voor vriend op Valentijnsdag

Merel Ek krijgt van René in Vandaag Inside 'passend' kado mee voor vriend op Valentijnsdag

Merel Ek krijgt van René in <em>Vandaag Inside</em> 'passend' kado mee voor vriend op <em>Valentijnsdag</em> In Vandaag Inside bekent Merel Ek voor Valentijnsdag wel een kadootje te hebben gekregen van haar vriend maar zelf niets voor hem te hebben. Waarschijnlijk rijdt ze na de uitzending even langs een tankstation. Dat lijkt niet nodig te zijn want René van der Gijp helpt haar uit de brand. Hij heeft wel een 'passend' kado dat Merel haar vriend kan geven. Gaandeweg daalt het niveau van het gesprek naar een nieuw ordinair dieptepunt in de geschiedenis van VI... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 14 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kruipt Erica naast Martien op Valentijnsdag? 'Moet er niet aan denken, laat mij met rust' (Shownieuws) Bekijk deze video » Valentijnsdag: BZV koppel Claudia en Paul gaat nog lang niet samenwonen (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag 15 februari om 08:23

In Vandaag Inside bekent Merel Ek voor Valentijnsdag wel een kadootje te hebben gekregen van haar vriend maar zelf niets voor hem te hebben. Waarschijnlijk rijdt ze na de uitzending even langs een tankstation. Dat lijkt niet nodig te zijn want René van der Gijp helpt haar uit de brand. Hij heeft wel een 'passend' kado dat Merel haar vriend kan geven. Gaandeweg daalt het niveau van het gesprek naar een nieuw ordinair dieptepunt in de geschiedenis van VI...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 14 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's