Bezorgt overdreven omhelzing Rutger baantje bij Hélène Hendriks' nieuwe talkshow De Oranjezondag?

Bezorgt overdreven omhelzing Rutger baantje bij Hélène Hendriks' nieuwe talkshow De Oranjezondag?

Donderdag 15 februari om 08:49

In Vandaag Inside vertelt een trotse Rutger Castricum dat hij gevraagd is door Hélène Hendriks wekelijks aan te schuiven bij haar nieuwe talkshow De Oranjezondag bij SBS6. De redactie heeft leuke beelden gevonden van een wel heel langdurige omhelzing tussen Rutger en Hélène. Daaropvolgend blijkt er zelfs bewijs te bestaan van een omhelzing tussen Johan Derksen en Wilfred Genee. Of was daar misschien sprake van grensoverschrijdend gedrag?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 14 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Bezorgt overdreven omhelzing Rutger baantje bij Hélène Hendriks' nieuwe talkshow <em>De Oranjezondag</em>? In Vandaag Inside vertelt een trotse Rutger Castricum dat hij gevraagd is door Hélène Hendriks wekelijks aan te schuiven bij haar nieuwe talkshow De Oranjezondag bij SBS6. De redactie heeft leuke beelden gevonden van een wel heel langdurige omhelzing tussen Rutger en Hélène. Daaropvolgend blijkt er zelfs bewijs te bestaan van een omhelzing tussen Johan Derksen en Wilfred Genee. Of was daar misschien sprake van grensoverschrijdend gedrag? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 14 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's