Rik sneert in Wie is de mol?: ‘Zorg dat deze opdracht een keer goed gaat!’

Rik sneert in Wie is de mol?: ‘Zorg dat deze opdracht een keer goed gaat!’

Rik sneert in <em>Wie is de mol?</em>: ‘Zorg dat deze opdracht een keer goed gaat!’ Zaterdag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Wie is de mol?. In een voorproefje is te zien dat presentator Rik van de Westelaken een behoorlijke sneer uitdeelt aan de kandidaten. “Zorg er maar voor dat deze opdracht een keer goed gaat!” Ook gaan de BN’ers een opdracht doen met een heel orkest. En het lijkt erop dat ze met de bekende leus ‘kennis is macht’ een duivels dilemma voor hun kiezen krijgen… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder. Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de hele afleveringen van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Wie is de Mol?: Aan wie geeft Fons het penningmeester-stokje door? Bekijk deze video » Zaterdag in Wie is de mol?: wordt verkeerde informatie doorgegeven? Bekijk deze video » Tooske Ragas reageert op exit Wie Is De Mol?: "Stom he?!" Bekijk deze video »
Thursday 15 February om 14:36

Zaterdag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Wie is de mol?. In een voorproefje is te zien dat presentator Rik van de Westelaken een behoorlijke sneer uitdeelt aan de kandidaten. “Zorg er maar voor dat deze opdracht een keer goed gaat!” Ook gaan de BN’ers een opdracht doen met een heel orkest. En het lijkt erop dat ze met de bekende leus ‘kennis is macht’ een duivels dilemma voor hun kiezen krijgen…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder.

Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de hele afleveringen van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's