Gordon geeft voorproefje op nieuw nummer met koor: Amsterdam blijft altijd mijn home

Gordon geeft voorproefje op nieuw nummer met koor: Amsterdam blijft altijd mijn home

Gordon geeft voorproefje op nieuw nummer met koor: <em>Amsterdam blijft altijd mijn home</em> Het was even stil rond Gordon maar op muzikaal vlak is hij weer druk bezig. Gordon stopte een aantal jaar geleden officieel met zingen, maar hij kan het toch niet laten. De tv-persoonlijkheid komt binnenkort met een heel nieuw album en op Instagram geeft hij alvast een voorproefje op Amsterdam blijft altijd mijn home. Opvallend genoeg wordt het meegezongen door een koor uit Rotterdam… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gordon komt met nieuwe muziek: Album van mijn leven is vanaf 23 februari te beluisteren Bekijk deze video » Gordon werkt samen met Amerikaanse muzieklegende Mariah Carey?! Bekijk deze video » Gordon in de clinch met Yvonne Coldeweijer: 'Totale bullshit' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Muziek :
Donderdag 15 februari om 15:42

Het was even stil rond Gordon maar op muzikaal vlak is hij weer druk bezig. Gordon stopte een aantal jaar geleden officieel met zingen, maar hij kan het toch niet laten. De tv-persoonlijkheid komt binnenkort met een heel nieuw album en op Instagram geeft hij alvast een voorproefje op Amsterdam blijft altijd mijn home. Opvallend genoeg wordt het meegezongen door een koor uit Rotterdam…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's