Mr. Frank Visser: hoe is het nu tussen opvliegende Henny en buurvrouw Anja?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu tussen opvliegende Henny en buurvrouw Anja?

<em>Mr. Frank Visser</em>: hoe is het nu tussen opvliegende Henny en buurvrouw Anja? In Mr. Frank Visser doet uitspraak was eerder te zien dat Anja het aan de stok had met haar nogal pittige buurtvrouw Henny en haar man Pieter. Anja zou een stuk van hun tuin hebben ingepikt bij het plaatsen van de schutting. Op de beelden is te zien dat het Henny behoorlijk hoog zat en dat laat ze duidelijk merken. “Wil jij je bek even houden?”, zegt ze onder meer tegen haar buurvrouw. Ook noemt ze Anja een ‘trut’. In Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? zien we vanavond of het na de uitspraak weer goed is gekomen tussen deze buurtjes… Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? hieronder. Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Mr. Frank Visser doet uitspraak: bewuste aanrijding en bedreiging om parkeerplaats Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: Wim en Annelies klagen over camera die niet aan staat (video) Bekijk deze video » Deskundige wordt niet geloofd in Mr. Frank Visser: 'Je hebt eraan lopen trekken' (video) Bekijk deze video »
Thursday 15 February om 16:28

In Mr. Frank Visser doet uitspraak was eerder te zien dat Anja het aan de stok had met haar nogal pittige buurtvrouw Henny en haar man Pieter. Anja zou een stuk van hun tuin hebben ingepikt bij het plaatsen van de schutting. Op de beelden is te zien dat het Henny behoorlijk hoog zat en dat laat ze duidelijk merken. “Wil jij je bek even houden?”, zegt ze onder meer tegen haar buurvrouw. Ook noemt ze Anja een ‘trut’. In Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? zien we vanavond of het na de uitspraak weer goed is gekomen tussen deze buurtjes…

Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? hieronder.

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's