Vandaag Inside: wordt Matthijs van Nieuwkerk vervangen door Lilian Marijnissen op RTL4?

Vandaag Inside: wordt Matthijs van Nieuwkerk vervangen door Lilian Marijnissen op RTL4?

Vrijdag 16 februari om 08:25

Het werd met veel bombarie gemeld door RTL4 enige weken geleden: Matthijs van Nieuwkerk zou komende zomer vanuit Parijs een programma rondom de Olympische Spelen gaan maken. Maar vanwege nieuwe verhalen over wangedrag van de geplaagde presentator gaat dat dus niet door en nu zit de zender natuurlijk met de handen in het haar: want wie moet de sportshow nu gaan presenteren?

'Vervangt Lilian Matthijs?
Wilfred Genee, die Lilian Marijnissen donderdagavond aan tafel had in Vandaag Inside, weet het wel: 'RTL zoekt iemand voor de Zomerspelen en ik zat gelijk aan jou te denken. Ben je gebeld?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 15 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: wordt <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> vervangen door Lilian Marijnissen op RTL4? Het werd met veel bombarie gemeld door RTL4 enige weken geleden: Matthijs van Nieuwkerk zou komende zomer vanuit Parijs een programma rondom de Olympische Spelen gaan maken. Maar vanwege nieuwe verhalen over wangedrag van de geplaagde presentator gaat dat dus niet door en nu zit de zender natuurlijk met de handen in het haar: want wie moet de sportshow nu gaan presenteren? 'Vervangt Lilian Matthijs?Wilfred Genee, die Lilian Marijnissen donderdagavond aan tafel had in Vandaag Inside, weet het wel: 'RTL zoekt iemand voor de Zomerspelen en ik zat gelijk aan jou te denken. Ben je gebeld? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 15 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's