Born Winners: maakt Dennis van der Geest mensen boos met opmerking over korfbal?

Born Winners: maakt Dennis van der Geest mensen boos met opmerking over korfbal?

<em>Born Winners</em>: maakt Dennis van der Geest mensen boos met opmerking over korfbal? Zaterdag is het tijd voor de finale van Born Winners. (Voormalig) topsporters gaan samen hun zoon of dochter allerlei sportieve uitdagingen aan. En dan is het tijd voor… korfbal. De sarcastische Dennis van der Geest steekt zijn mening niet onder stoelen of banken, hij zit hier al lang op te wachten. “We hebben allemaal epische spellen gedaan. En ik denk: wanneer komt korfbal?” Volgens zijn zoon maakt hij heel wat mensen boos met zijn opmerking… Bekijk de beelden van Born Winners hieronder. De finale van Born Winners is zaterdag 17 januari om 22.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Born Winners terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Born Winners: drama in kano voor Dennis van der Geest en zoon Björn, ‘Titanic!’ Bekijk deze video » Born Winners: Dennis van der Geest zet zichzelf 'professioneel' voor lul met rolskies Bekijk deze video »
Vrijdag 16 februari om 12:25

Zaterdag is het tijd voor de finale van Born Winners. (Voormalig) topsporters gaan samen hun zoon of dochter allerlei sportieve uitdagingen aan. En dan is het tijd voor… korfbal. De sarcastische Dennis van der Geest steekt zijn mening niet onder stoelen of banken, hij zit hier al lang op te wachten. “We hebben allemaal epische spellen gedaan. En ik denk: wanneer komt korfbal?” Volgens zijn zoon maakt hij heel wat mensen boos met zijn opmerking…

Bekijk de beelden van Born Winners hieronder.

De finale van Born Winners is zaterdag 17 januari om 22.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Born Winners terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's