Ilse DeLange reageert op wangedrag Matthijs van Nieuwkerk: 'Rare wereld'

Ilse DeLange reageert op wangedrag Matthijs van Nieuwkerk: 'Rare wereld'

Ilse DeLange wordt in RTL Boulevard gevraagd naar de ophef rond Matthijs van Nieuwkerk. De presentator wordt beschuldigd van ernstig wangedrag op de werkvloer. De zangeres vindt dat we momenteel in een rare wereld leven, ze heeft zelf wel goede ervaringen met Van Nieuwkerk. “Ik vind het heel verdrietig”, reageert Ilse. “Maar goed, het is belangrijk natuurlijk dat de mensen die zich gekwetst voelen of echt beschadigd hebben gevoeld dat natuurlijk wel kunnen uiten en ook daarin in hun recht komen te staan.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ilse DeLange</em> reageert op wangedrag Matthijs van Nieuwkerk: 'Rare wereld' Ilse DeLange wordt in RTL Boulevard gevraagd naar de ophef rond Matthijs van Nieuwkerk. De presentator wordt beschuldigd van ernstig wangedrag op de werkvloer. De zangeres vindt dat we momenteel in een rare wereld leven, ze heeft zelf wel goede ervaringen met Van Nieuwkerk. “Ik vind het heel verdrietig”, reageert Ilse. “Maar goed, het is belangrijk natuurlijk dat de mensen die zich gekwetst voelen of echt beschadigd hebben gevoeld dat natuurlijk wel kunnen uiten en ook daarin in hun recht komen te staan.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside: wat vindt Özcan Akyol van de brief van Matthijs van Nieuwkerk? Bekijk deze video » Özcan Akyol sprak Matthijs van Nieuwkerk: 'Die zit in zak en as' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Vandaag Inside: wordt Matthijs van Nieuwkerk vervangen door Lilian Marijnissen op RTL4? Bekijk deze video »
Entertainment :
Ilse DeLange reageert op wangedrag Matthijs van Nieuwkerk: 'Rare wereld'

Actuele video's

Meer actuele video's