NSC-leden spreken met Pieter Omtzigt: 'We kunnen ministers leveren' (video)

NSC-leden spreken met Pieter Omtzigt: 'We kunnen ministers leveren' (video)

Zaterdag 17 februari om 08:55

NSC-leden spreken met <em>Pieter Omtzigt</em>: 'We kunnen ministers leveren' (video) Vrijdagavond was er een belangrijke ledenbijeenkomst van NSC, waarin de leden door partijleider Pieter Omtzigt werden bijgepraat over de laatste stand van zaken. Voor de camera van Hart van Nederland reageren ze bovendien op de chaos in Den Haag. De meesten staan nog altijd achter Omtzigt én achter de Kamerleden, zo bleek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Welke Hollandse pot eten Nederlanders het liefst? Bekijk de top 3 Bekijk deze video » Explosie Breda: straat bezaaid met glas (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee gewonden bij ongeluk Apeldoorn, bestuurder bevrijd (video) Bekijk deze video »
Politiek :

Vrijdagavond was er een belangrijke ledenbijeenkomst van NSC, waarin de leden door partijleider Pieter Omtzigt werden bijgepraat over de laatste stand van zaken. Voor de camera van Hart van Nederland reageren ze bovendien op de chaos in Den Haag. De meesten staan nog altijd achter Omtzigt én achter de Kamerleden, zo bleek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's