Hart van Nederland: twee gewonden bij ongeluk Apeldoorn, bestuurder bevrijd (video)

Hart van Nederland: twee gewonden bij ongeluk Apeldoorn, bestuurder bevrijd (video)

Zaterdag 17 februari om 08:47

<em>Hart van Nederland</em>: twee gewonden bij ongeluk Apeldoorn, bestuurder bevrijd (video) Bij een ongeluk tussen twee auto's in Apeldoorn zijn twee mensen zwaargewond geraakt, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De brandweer moest een bestuurder uit de auto bevrijden. Een donkere Peugeot botste vol op een witte Fiat. Meerdere hulpdiensten waren snel ter plaatste. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Wat is er met de vermiste Yildiz gebeurd? 'Dacht dat ze op vakantie waren' (video) Bekijk deze video » Explosie Breda: straat bezaaid met glas (video) Bekijk deze video » Cheetawelpjes geboren in Safaripark Beekse Bergen: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een ongeluk tussen twee auto's in Apeldoorn zijn twee mensen zwaargewond geraakt, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De brandweer moest een bestuurder uit de auto bevrijden. Een donkere Peugeot botste vol op een witte Fiat. Meerdere hulpdiensten waren snel ter plaatste.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's