Hélène Hendriks reageert in VI op geruchten over huwelijk: 'Met wie?' (video)

Hélène Hendriks reageert in VI op geruchten over huwelijk: 'Met wie?' (video)

Zaterdag 17 februari om 09:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hélène Hendriks</em> reageert in <em>VI</em> op geruchten over huwelijk: 'Met wie?' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In de roddelpers wisten ze het zeker: Hélène Hendriks zou gaan trouwen en wel dit jaar. Hendriks weet alleen zelf nergens van, en dat heeft ze ook laten weten tijdens een vraaggesprek met desbetreffend roddelblad. In Vandaag Inside reageert Hendriks nogmaals op de geruchten en geeft toe: het jaar is nog lang. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

In de roddelpers wisten ze het zeker: Hélène Hendriks zou gaan trouwen en wel dit jaar. Hendriks weet alleen zelf nergens van, en dat heeft ze ook laten weten tijdens een vraaggesprek met desbetreffend roddelblad. In Vandaag Inside reageert Hendriks nogmaals op de geruchten en geeft toe: het jaar is nog lang.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's