Pijnlijk: dramatische huwelijksreis Chantal Bles en Robbert Doornbos

Pijnlijk: dramatische huwelijksreis Chantal Bles en Robbert Doornbos

Pijnlijk: dramatische huwelijksreis <em>Chantal Bles</em> en <em>Robbert Doornbos</em> Pijnlijk nieuws voor voormalig autocoureur Robbert Doornbos. Zijn huwelijksreis met Chantal Bles en de kinderen begint dramatisch. Hun zoon Josh liep op de Malediven heel blij de zee in en heeft in een zeegel gestapt. LonginfectieNu kan Josh de rest van de vakantie met het been omhoog, laat Bart Ettekoven in Shownieuws weten. En dochter Jada worstelt met een oorontsteking en een longinfectie. Bekijk de Shownieuws-video over de drama tijdens Roberts huwelijksreis hierboven. Bekijk ook Nederland omarmt podcast van Chantal Janzen & Tina de Bruin: "Toppunt van hilariteit" (video) Bekijk deze video » Heerlijk: Chantal Janzen en Jan Smit nemen Duits feestnummer Festival der Liebe op Bekijk deze video »
TV :
Zondag 18 februari om 10:35

Pijnlijk nieuws voor voormalig autocoureur Robbert Doornbos. Zijn huwelijksreis met Chantal Bles en de kinderen begint dramatisch. Hun zoon Josh liep op de Malediven heel blij de zee in en heeft in een zeegel gestapt.

Longinfectie
Nu kan Josh de rest van de vakantie met het been omhoog, laat Bart Ettekoven in Shownieuws weten. En dochter Jada worstelt met een oorontsteking en een longinfectie.

Bekijk de Shownieuws-video over de drama tijdens Roberts huwelijksreis hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's