Kijkers over nieuwe Videolandproductie PATTY raken niet uitgetwitterd op X: "Heerlijke serie"

Kijkers over nieuwe Videolandproductie PATTY raken niet uitgetwitterd op X: "Heerlijke serie"

Kijkers over nieuwe Videolandproductie <em>PATTY</em> raken niet uitgetwitterd op X: &quot;Heerlijke serie&quot; Zie boven een fragment uit Shownieuws met beelden van de nieuwe Videolandserie PATTY Amper 2 uur nadat op Videoland PATTY in première is gegaan, twitteren de kijkers al volop op X. De serie over het fenomeen Patty Brard zou wel eens een ware hit kunnen worden. Bekijk hieronder een greep uit de reacties op X: #patty heerlijke serie❤️— lel75 (@Danilel75) February 18, 2024 Ik wil een Spotify afspeellijst van de muziek in #Patty— ~Liz~ (@ImnotfrmEngland) February 18, 2024 Lees ook onze review van PATTY: streamen of skippen bij Videoland? 2 afleveringen gezien, de rest later. Enigste minpuntje voor mij is dat de Patty in de serie zoals ze nu is totaal niet lijkt op de Patty nu. Ook niet qua stem en gedrag en dergelijke. #patty #pattybrard— Hans (@Hans_ten_Wolde) February 18, 2024 Ik kijk ook, zit inmiddels in deel 2 en vind het leuk? #patty— Willy (@WillyW) February 18, 2024 Vanaf 18 februari is de hele serie PATTY op Videoland te zien en dezelfde avond om 22:22 uur de eerste aflevering op RTL 4. Bekijk ook ZIEN: Jim Bakkum speelt René Muthert in dramaserie PATTY Bekijk deze video » Patty Brard checkt locatie PATTY première: de serie is vanaf 18 februari te zien Bekijk deze video » Kijkers gaan los op Patty Brard bij Humberto: "Wat ziet ze eruit" Bekijk deze video »
TV :
Zondag 18 februari om 20:00

Zie boven een fragment uit Shownieuws met beelden van de nieuwe Videolandserie PATTY

Amper 2 uur nadat op Videoland PATTY in première is gegaan, twitteren de kijkers al volop op X. De serie over het fenomeen Patty Brard zou wel eens een ware hit kunnen worden.

Bekijk hieronder een greep uit de reacties op X:

Lees ook onze review van PATTY: streamen of skippen bij Videoland?

Vanaf 18 februari is de hele serie PATTY op Videoland te zien en dezelfde avond om 22:22 uur de eerste aflevering op RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's