Patty Brard checkt locatie PATTY première: de serie is vanaf 18 februari te zien

Patty Brard checkt locatie PATTY première: de serie is vanaf 18 februari te zien

<em>Patty Brard</em> checkt locatie <em>PATTY</em> première: de serie is vanaf 18 februari te zien Vanaf vandaag (18 februari) kun je de serie PATTY zien op Videoland. Gisteren stond de presentatrice nog op de Huishoudbeurs en deelt een video met beelden van die dag. Ze schrijft hierbij: "Weet je… je kan t ook allemaal niet doen… maar ik doe t lekker wel! Gezellig de oh zo leuke @huishoudbeurs geopend en ff de locatie van de première van #PATTY de serie gecheckt!" VereerdZaterdag keek ze al uit naar zondag, de dag van de première. "Dat wordt gezellig morgen! En nog een ding… ik kan niet eens omschrijven hoe vereerd ik ben met ALLES! T is bijna onwerkelijk! Dank @videolandonline @willkoopman @hollybrood @evavandewijdeven @jaco.peeringa in t bijzonder! Maar ook de rest van cast en crew, ik zie jullie morgen!" Zie hieronder een video met Patty tijdens de opening van de Huishoudbeurs. Om 17:00 uur is de serie PATTY op Videoland te zien (de hele serie) en om 22:22 uur de eerste aflevering op RTL 4. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) Bekijk ook Dit is het nieuwe huis van Patty Brard: "Wordt wel wat toch?" Bekijk deze video » Patty Brard over Sterren Springen: 'Ik wil het niet meer terug zien' (video) Bekijk deze video »
Zondag 18 februari om 08:37

Vanaf vandaag (18 februari) kun je de serie PATTY zien op Videoland. Gisteren stond de presentatrice nog op de Huishoudbeurs en deelt een video met beelden van die dag. Ze schrijft hierbij: "Weet je… je kan t ook allemaal niet doen… maar ik doe t lekker wel! Gezellig de oh zo leuke @huishoudbeurs geopend en ff de locatie van de première van #PATTY de serie gecheckt!"

Vereerd
Zaterdag keek ze al uit naar zondag, de dag van de première. "Dat wordt gezellig morgen! En nog een ding… ik kan niet eens omschrijven hoe vereerd ik ben met ALLES! T is bijna onwerkelijk! Dank @videolandonline @willkoopman @hollybrood @evavandewijdeven @jaco.peeringa in t bijzonder! Maar ook de rest van cast en crew, ik zie jullie morgen!" Zie hieronder een video met Patty tijdens de opening van de Huishoudbeurs.

Om 17:00 uur is de serie PATTY op Videoland te zien (de hele serie) en om 22:22 uur de eerste aflevering op RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's