Première beelden van PATTY: "Alsof ik met m'n eigen begrafenis bezig ben"

Première beelden van PATTY: "Alsof ik met m'n eigen begrafenis bezig ben"

Maandag 19 februari om 09:59

Patty Brard is het gesprek van de dag. Gisteren ging haar serie PATTY in première en de kijkers uiten direct hun mening op X. Ook Shownieuws geeft aandacht aan de dramaserie over de diva. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Première beelden van <em>PATTY</em>: &quot;Alsof ik met m'n eigen begrafenis bezig ben&quot; Patty Brard is het gesprek van de dag. Gisteren ging haar serie PATTY in première en de kijkers uiten direct hun mening op X. Ook Shownieuws geeft aandacht aan de dramaserie over de diva. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Lees ook onze review van PATTY, beoordeeld met ★★★½ door Gids.tv. Holly BroodHolly Brood is de ster, vindt Shownieuws. "Ze is gewoon Patty, met die lange benen", laat Evert Santegoeds weten. "De twinkel in haar ogen en dat brutale, dat is net Patty", voegt Bart Ettekoven toe. Patty Brard zegt op de rode loper: "Het is net alsof ik vandaag ga trouwen, maar ook alsof ik met mijn eigen begrafenis bezig ben." Ze is erg nerveus maar ook heel trots. De serie PATTY is nu te zien op Videoland. Bekijk ook Patty Brard checkt locatie PATTY première: de serie is vanaf 18 februari te zien Bekijk deze video » Kijkers gaan los op Patty Brard bij Humberto: "Wat ziet ze eruit" Bekijk deze video » Kijkers over nieuwe Videolandproductie PATTY raken niet uitgetwitterd op X: "Heerlijke serie" Bekijk deze video »
TV :

Lees ook onze review van PATTY, beoordeeld met ★★★½ door Gids.tv.

Holly Brood
Holly Brood is de ster, vindt Shownieuws. "Ze is gewoon Patty, met die lange benen", laat Evert Santegoeds weten. "De twinkel in haar ogen en dat brutale, dat is net Patty", voegt Bart Ettekoven toe. Patty Brard zegt op de rode loper: "Het is net alsof ik vandaag ga trouwen, maar ook alsof ik met mijn eigen begrafenis bezig ben." Ze is erg nerveus maar ook heel trots.

De serie PATTY is nu te zien op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's