Serie The New Look over Christian Dior: "Ik was erdoor gecharmeerd"

Serie The New Look over Christian Dior: "Ik was erdoor gecharmeerd"

Serie <em>The New Look</em> over Christian Dior: &quot;Ik was erdoor gecharmeerd&quot; Deze week wordt de modewereld getrakteerd op The New Look. Een serie die de schijnwerpers richt op Christian Dior. Shownieuws heeft het over de serie in het fragment hierboven. GecharmeerdHet gaat over Coco Chanel en Christian Dior, laat Iris van Lunenburg weten. Niet iedereen is even enthousiast, The Guardian gaf bijvoorbeeld maar twee sterren. Iris is wel gecharmeerd door de serie. The New Look is vanaf deze week te zien via Apple TV. Bekijk ook Jeroen van der Boom enorm gespierd: "11 kilo afgevallen" (video) Bekijk deze video » ZIEN: Donald Trump brengt gouden sneakers op de markt Bekijk deze video »
Serie :
Dinsdag 20 februari om 09:50

Deze week wordt de modewereld getrakteerd op The New Look. Een serie die de schijnwerpers richt op Christian Dior. Shownieuws heeft het over de serie in het fragment hierboven.

Gecharmeerd
Het gaat over Coco Chanel en Christian Dior, laat Iris van Lunenburg weten. Niet iedereen is even enthousiast, The Guardian gaf bijvoorbeeld maar twee sterren. Iris is wel gecharmeerd door de serie.

The New Look is vanaf deze week te zien via Apple TV.

Actuele video's

Meer actuele video's