Lang Leve de Liefde: hoe goed kunnen Frans en Diana zoenen?

Lang Leve de Liefde: hoe goed kunnen Frans en Diana zoenen?

Dinsdag 20 februari om 13:52

In Lang Leve de Liefde is de vraag aan Frans wat voor cijfer hij zichzelf zou geven op een schaal van 1 tot 10 hoe goed hij kan zoenen. Hij geeft zichzelf een acht, of toch een 7,5? Diana merkt op dat het cijfer steeds lager wordt. Hoe goed kan zij zelf eigenlijk zoenen?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: hoe goed kunnen Frans en Diana zoenen? In Lang Leve de Liefde is de vraag aan Frans wat voor cijfer hij zichzelf zou geven op een schaal van 1 tot 10 hoe goed hij kan zoenen. Hij geeft zichzelf een acht, of toch een 7,5? Diana merkt op dat het cijfer steeds lager wordt. Hoe goed kan zij zelf eigenlijk zoenen? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Maikel en Chantal denken anders over kinderen (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Diana brengt de drukte met zich mee, maar kan haar date dit wel aan? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Frans is gecharmeerd van voorgevel Diana, 'Knabbel en babbel' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's