Lang Leve de Liefde: Maikel en Chantal denken anders over kinderen (video)

Lang Leve de Liefde: Maikel en Chantal denken anders over kinderen (video)

Vrijdag 16 februari om 21:14

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Maikel en Chantal denken anders over kinderen (video) In het Lang Leve de Liefde-huis hebben Maikel en Chantal het al snel over kinderen. Chantal heeft twee tieners en heeft hierdoor de afgelopen 11 jaar niet gedatet. Maikel heeft geen kinderen en hij heeft hier ook geen behoefte aan. Als het aan Chantal ligt komt er zelfs nog één bij, maar daar is ze helaas te oud voor. Zouden Maikel en Chantal ondanks de verschillen toch in elkaars leven kunnen passen? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Patrick en Danyal delen bedgeheimen in Lang Leve de Liefde: 'Grote of kleine lepel? (video) Bekijk deze video » Wil Jeannot geen monogame relatie? 'Je eet ook niet elke dag dezelfde maaltijd' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » OMG: hoe vaak kun je hetzelfde nikszeggende antwoord geven? (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :

In het Lang Leve de Liefde-huis hebben Maikel en Chantal het al snel over kinderen. Chantal heeft twee tieners en heeft hierdoor de afgelopen 11 jaar niet gedatet. Maikel heeft geen kinderen en hij heeft hier ook geen behoefte aan. Als het aan Chantal ligt komt er zelfs nog één bij, maar daar is ze helaas te oud voor. Zouden Maikel en Chantal ondanks de verschillen toch in elkaars leven kunnen passen?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's