Lang Leve de Liefde: Hakuna Matata betekent geen aantrekkingskracht bij date Pip en Tony

Lang Leve de Liefde: Hakuna Matata betekent geen aantrekkingskracht bij date Pip en Tony

Lang Leve de Liefde: <em>Hakuna Matata</em> betekent geen aantrekkingskracht bij date Pip en Tony In Lang Leve de Liefde gaat Disney-fan Tony op date met Pip en het lijkt meteen te klikken. Pip en Tony lijken dezelfde interesses te hebben op het gebied van attractieparken en uitjes. Ook hebben ze hetzelfde sterrenbeeld, dezelfde verjaardag en houden ze beiden van pittig eten. Het lijkt een droom die uitkomt! Maar lijkt het toch te mooi om waar te zijn? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Maikel en Chantal denken anders over kinderen (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Diana brengt de drukte met zich mee, maar kan haar date dit wel aan? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Frans is gecharmeerd van voorgevel Diana, 'Knabbel en babbel' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 20 februari om 20:05

In Lang Leve de Liefde gaat Disney-fan Tony op date met Pip en het lijkt meteen te klikken. Pip en Tony lijken dezelfde interesses te hebben op het gebied van attractieparken en uitjes. Ook hebben ze hetzelfde sterrenbeeld, dezelfde verjaardag en houden ze beiden van pittig eten. Het lijkt een droom die uitkomt! Maar lijkt het toch te mooi om waar te zijn?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's