Wilfred Genee grapt met Jan Boskamp 'We zijn het voor het eerst in 45 jaar eens' (video)

Wilfred Genee grapt met Jan Boskamp 'We zijn het voor het eerst in 45 jaar eens' (video)

Woensdag 21 februari om 15:54

Wilfred Genee grapt met Jan Boskamp 'We zijn het voor het eerst in 45 jaar eens' (video) Jan Boskamp en Wilfred Genee blikten na de uitzending van Veronica Offside vooruit op de wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord in de tussenronde van de Europa League. Het 'heenduel' in De Kuip eindigde in een 1-1 gelijkspel. En wat blijkt? De heren zijn het eens met elkaar. 'Voor de eerste keer in 45 jaar!' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. ZIEN: heren Vandaag Inside komen niet meer bij na dit fragment van Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Johan Derksen in VI: ‘Van Hanegem is na Cruijff beste ooit in Nederland' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen grapt over anekdote Arend Jan Boekestijn 'Goed verhaal!' (video) Bekijk deze video »
TV :

Jan Boskamp en Wilfred Genee blikten na de uitzending van Veronica Offside vooruit op de wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord in de tussenronde van de Europa League. Het 'heenduel' in De Kuip eindigde in een 1-1 gelijkspel. En wat blijkt? De heren zijn het eens met elkaar. 'Voor de eerste keer in 45 jaar!'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's