Schattig: bonobo-baby geboren in Ouwehands Dierenpark (video)

Schattig: bonobo-baby geboren in Ouwehands Dierenpark (video)

Woensdag 21 februari om 16:56

Schattig: bonobo-baby geboren in <em>Ouwehands Dierenpark</em> (video) In Ouwehands dierenpark is een bonobo geboren. Zaterdagnacht beviel het bonobovrouwtje van een nieuw jong. Of het een mannetje of een vrouwtje is, is nog niet duidelijk. Het dierenpark deelde de beelden op Instagram. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Ouwehands Dierenpark (@ouwehands_dierenpark) Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: onbekende vrouw dood aangetroffen in woning Boxtel (video) Bekijk deze video » Nieke zag brugongeluk Lochem: ‘Slachtoffer lazerde met donderend geweld naar beneden’ (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: persoon overleden na botsing schip met boorplatform (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Ouwehands dierenpark is een bonobo geboren. Zaterdagnacht beviel het bonobovrouwtje van een nieuw jong. Of het een mannetje of een vrouwtje is, is nog niet duidelijk. Het dierenpark deelde de beelden op Instagram.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's