Appeltaartkaas! Heeft grote supermarktketen nieuw trendy product in assortiment?

Appeltaartkaas! Heeft grote supermarktketen nieuw trendy product in assortiment?

Woensdag 21 februari om 19:39

In Hart van Nederland zien we een TikTok filmpje over het proeven van een nieuw product. Heeft de welbekende 'olifanten supermarktketen' een nieuw trendy product in het assortiment opgenomen - appeltaartkaas, hoe verzin je het?

Bekijk het fragment in Hart van Nederland hieronder

<em>Appeltaartkaas</em>! Heeft grote supermarktketen nieuw trendy product in assortiment? In Hart van Nederland zien we een TikTok filmpje over het proeven van een nieuw product. Heeft de welbekende 'olifanten supermarktketen' een nieuw trendy product in het assortiment opgenomen - appeltaartkaas, hoe verzin je het? Bekijk het fragment in Hart van Nederland hieronder Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Nieke zag brugongeluk Lochem: ‘Slachtoffer lazerde met donderend geweld naar beneden’ (video) Bekijk deze video » Schattig: bonobo-baby geboren in Ouwehands Dierenpark (video) Bekijk deze video » Inwoners Biddinghuizen over asielzoekers uit Ter Apel: "Ik vind het prima, ze hebben de ruimte daar" Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's