Married at First Sight: Jerney overleeft val met segway tijdens date met Jeffrey

Married at First Sight: Jerney overleeft val met segway tijdens date met Jeffrey

<em>Married at First Sight</em>: Jerney overleeft val met segway tijdens date met Jeffrey In Married at First Sight gaan Jeffrey en Jerney weer op date. Het koppel maakt een rit op de segway over de heuvels van Malta. Ze maken een stop om van het uitzicht over de zee te genieten en staan daarbij hand in hand. ValOp de terugweg naar beneden gaat het mis. "Doe je voorzichtig?" waarschuwt Jerney. Niet lang daarna verliest ze zelf haar evenwicht en valt met segway en al op de grond. Gelukkig valt de schade mee en kan ze terug in het hotel opgelucht constateren het overleefd te hebben. Bekijk het fragment van Married at First Sight hierboven. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.Bekijk ook Pijnlijk etentje Malou en Sarath in Married at First Sight: 'Wat is je lievelingskleur?' Bekijk deze video » Married At First Sight: Anneke en Dirk verlaten het experiment, 'Ik wil graag naar huis' Bekijk deze video » MAFS: 'Suzanne, je laat niet het achterste van je tong zien' Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Jerney overleeft val met segway tijdens date met Jeffrey

In Married at First Sight gaan Jeffrey en Jerney weer op date. Het koppel maakt een rit op de segway over de heuvels van Malta. Ze maken een stop om van het uitzicht over de zee te genieten en staan daarbij hand in hand.

Val
Op de terugweg naar beneden gaat het mis. "Doe je voorzichtig?" waarschuwt Jerney. Niet lang daarna verliest ze zelf haar evenwicht en valt met segway en al op de grond. Gelukkig valt de schade mee en kan ze terug in het hotel opgelucht constateren het overleefd te hebben. Bekijk het fragment van Married at First Sight hierboven.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's