Mariken in Lang Leve de Liefde over Gerards specifieke kledingsmaak: "Dit is fouter dan fout"

Mariken in Lang Leve de Liefde over Gerards specifieke kledingsmaak: "Dit is fouter dan fout"

Mariken in <em>Lang Leve de Liefde</em> over Gerards specifieke kledingsmaak: &quot;Dit is fouter dan fout&quot; In Lang Leve de Liefde stelt Mariken Gerard de vraag wat hij van haar kledingstijl vindt. "Gewoon goed" antwoordt hij. Gerard is natuurlijk benieuwd wat zij van zijn kledingstijl vindt. Mariken grijpt haar kans en gaat helemaal los. "Achterlijke dingen! Dit is echt een no go". Ze vervolgt met "Dit is fouter dan fout". Wat is het aan Gerards smaak dat haar zo enorm irriteert? Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: heren Vandaag Inside komen niet meer bij na dit fragment van Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Gosse laat Jolanda met hernia op de bank slapen (video) Bekijk deze video » Jos in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan NIET tegen stilte' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Lang Leve de Liefde stelt Mariken Gerard de vraag wat hij van haar kledingstijl vindt. "Gewoon goed" antwoordt hij. Gerard is natuurlijk benieuwd wat zij van zijn kledingstijl vindt. Mariken grijpt haar kans en gaat helemaal los. "Achterlijke dingen! Dit is echt een no go". Ze vervolgt met "Dit is fouter dan fout". Wat is het aan Gerards smaak dat haar zo enorm irriteert?

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's