Bastiaan doet bekentenis in Married at First Sight: ‘Het spijt me verschrikkelijk’

Bastiaan doet bekentenis in Married at First Sight: ‘Het spijt me verschrikkelijk’

In Married at First Sight hebben Bastiaan en Suzanne tijdens hun huwelijksreis even afstand van elkaar genomen na een ‘pittige ochtend’. Het lijkt de twee goed te hebben gedaan, maar dan komt Bastiaan met een opvallende bekentenis.

Bastiaan biecht op dat hij iets heel belangrijks is vergeten: zijn trouwring. "Het spijt me verschrikkelijk." In het datingprogramma stappen twee vrijgezellen die elkaar niet kennen direct met elkaar in het huwelijksbootje. "Je bent weer vrijgezel", reageert Suzanne. De twee kunnen er wel om lachen, al laat Suzanne weten dat zij haar ring ook een keer mag aflaten…

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Bastiaan doet bekentenis in <em>Married at First Sight</em>: ‘Het spijt me verschrikkelijk’ In Married at First Sight hebben Bastiaan en Suzanne tijdens hun huwelijksreis even afstand van elkaar genomen na een ‘pittige ochtend’. Het lijkt de twee goed te hebben gedaan, maar dan komt Bastiaan met een opvallende bekentenis. Bastiaan biecht op dat hij iets heel belangrijks is vergeten: zijn trouwring. "Het spijt me verschrikkelijk." In het datingprogramma stappen twee vrijgezellen die elkaar niet kennen direct met elkaar in het huwelijksbootje. "Je bent weer vrijgezel", reageert Suzanne. De twee kunnen er wel om lachen, al laat Suzanne weten dat zij haar ring ook een keer mag aflaten… Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Married At First Sight: Anneke en Dirk verlaten het experiment, 'Ik wil graag naar huis' Bekijk deze video » MAFS: 'Suzanne, je laat niet het achterste van je tong zien' Bekijk deze video » Married at First Sight: Jerney overleeft val met segway tijdens date met Jeffrey Bekijk deze video »
TV :
Bastiaan doet bekentenis in Married at First Sight: ‘Het spijt me verschrikkelijk’

Actuele video's

Meer actuele video's