Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?: is ruzie om 'lullig' schort opgelost?

Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?: is ruzie om 'lullig' schort opgelost?

<em>Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?</em>: is ruzie om 'lullig' schort opgelost? In Mr. Frank Visser doet uitspraak hadden eerder twee buurmannen het flink met elkaar aan de stok. Een garagedeur die openstaat, geluidsoverlast, er was van alles om ruzie over te maken. En toen werd er ook nog eens een schort opgehangen waarop het geslachtsdeel van David (van Michelangelo) te zien is. Volgens de buurman was dit een manier om hem voor ‘lul’ uit te maken… In Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? zien we of de strijdbijl inmiddels is begraven… Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? hieronder. Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Mr. Frank Visser: hoe is het nu tussen opvliegende Henny en buurvrouw Anja? Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: Henny en Pieter beschuldigen hun buurvrouw Anja van landjepik (video) Bekijk deze video » Viktor Brand gelooft zijn ogen niet in Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Zijn ze ook al weg?' Bekijk deze video »
Thursday 22 February om 15:16

In Mr. Frank Visser doet uitspraak hadden eerder twee buurmannen het flink met elkaar aan de stok. Een garagedeur die openstaat, geluidsoverlast, er was van alles om ruzie over te maken. En toen werd er ook nog eens een schort opgehangen waarop het geslachtsdeel van David (van Michelangelo) te zien is. Volgens de buurman was dit een manier om hem voor ‘lul’ uit te maken… In Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? zien we of de strijdbijl inmiddels is begraven…

Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? hieronder.

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's