Duncan Laurence kreeg onveilig gevoel van lading kritiek: ‘Aanval misschien niet nodig’

Duncan Laurence kreeg onveilig gevoel van lading kritiek: ‘Aanval misschien niet nodig’

<em>Duncan Laurence</em> kreeg onveilig gevoel van lading kritiek: ‘Aanval misschien niet nodig’ Evert Santegoeds slaat terug naar Duncan Laurence: 'Vervelend ventje' (Shownieuws) Duncan Laurence reageert bij RTL Boulevard uitgebreid op de lading kritiek die hij over zich heen kreeg omdat zijn show in Amsterdam volgens een aantal bezoekers nogal abrupt eindigde. Ook in de media had iedereen een mening over de zanger, er werd veel gepraat over zijn depressie en velen speculeerden over zijn vermeende drugsgebruik. Duncan vertelt dat hij geen drugs aanraakt omdat hij mensen aan een verslaving heeft verloren, alle verhalen en meningen gaven hem een ‘onveilig gevoel’. “Het voelde een beetje als een soort van aanval die misschien niet nodig was.” Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Duncan Laurence over nieuwe muziek: "Er komen weer hartstikke veel zielige liedjes aan" Bekijk deze video » Duncan Laurence verlaat abrupt podium in Paradiso, fans teleurgesteld: "Hoopte op afscheid" Bekijk deze video » Waarom verliet Duncan Laurence Paradiso zo snel en wat zegt zijn management hierover? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Duncan Laurence kreeg onveilig gevoel van lading kritiek: ‘Aanval misschien niet nodig’
Vrijdag 23 februari om 14:40

Evert Santegoeds slaat terug naar Duncan Laurence: 'Vervelend ventje' (Shownieuws)

Duncan Laurence reageert bij RTL Boulevard uitgebreid op de lading kritiek die hij over zich heen kreeg omdat zijn show in Amsterdam volgens een aantal bezoekers nogal abrupt eindigde. Ook in de media had iedereen een mening over de zanger, er werd veel gepraat over zijn depressie en velen speculeerden over zijn vermeende drugsgebruik. Duncan vertelt dat hij geen drugs aanraakt omdat hij mensen aan een verslaving heeft verloren, alle verhalen en meningen gaven hem een ‘onveilig gevoel’. “Het voelde een beetje als een soort van aanval die misschien niet nodig was.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's